Hirdetés

17 fotó, ami után akaratlanul is elhisszük, hogy létezik a sors keze

Mindannyiunk életében történnek olyan véletlen egybeesések, amikor határozottan úgy érezzük, hogy ez nem lehet más, mint a „sors keze”. Például, amikor 4 szomszéd egyszerre lesz terhes és ad életet 4 fiú gyermeknek, vagy amikor valaki szemétszedés közben pénzt talál a hulladékok között, hogy a sorsjeggyel motorkerékpárt nyerő fickóról már ne is beszéljek. Ezek mind-mind olyan dolgok, melyeket láttán egyértelműnek tűnik, hogy a sors keze néha belenyúl az életünkbe, és mindent felforgat.

,,Az ultrahang előtti este, amikor meg kellett tippelnünk a gyermekünk nemét, a feleségemmel kínai ételt rendeltünk és ez volt a szerencsesütikben. Végül lányunk született.”

1

 ,,A húgom találkozott egy férfivel, akinek ugyanolyan tetoválása van, mint neki anyajegye. Véletlen vagy a sors keze?!”

2

 ,,A barátaimmal úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük az eldobált szemetet a környéken, és találtunk 50$-t. Instant karma.”

3

Hirdetes

,,11 nappal azután házasodtunk össze, hogy találkoztunk. Az esküvőnkön csak mi ketten voltunk, még fotó sem készült. 33 éve élünk boldog házasságban és még mindig nagyon szeretjük egymást.”

4

 ,,Tegnap két átszállással buszoztam úgy, hogy valamilyen oknál fogva a bőröndöm fogantyújához tettem a pénztárcámat. Senki nem lopta el, mindenem meg van. Szerencsém volt.”

5

 ,,Apám és én az 50 kilométert kocsikáztunk egy munka miatt úgy, hogy a kulcsaink végig a hátsó lökhárítón voltak. Szerencsére nem hagytuk el őket útközben.”

6

Egy sorsjegy, aminek minden sora nyertes.

8

 Egy fickó ezt a motorkerékpárt nyerte egy 50 dolláros sorsjegy megvásárlásával.

9

 ,,Találtam 15 dollárt a tegnap vásárolt rövidnadrágomban.”

10

Hirdetés

,,Mi négyen szomszédok vagyunk és 4 hónap eltéréssel lettünk terhesek. (szeptember-december) Minden hónapban csoportképeket készítünk, 4 fiúnk született.”

11

,,A drónom egy tóba esett, és egy idegen 18 hónappal később a memóriakártyán található adatok alapján visszaküldte nekem postán.”

12

,Én és a legjobb barátom egy napon születtünk 1984-ben. Anyáink soha nem ismerték egymást, a kórházban ismerkedtek össze.”

13

,,Találtam egy hirdetést a neten, ami ingyen autót hirdetett. Nem hittem neki, de a poén kedvéért felhívtam. Mint kiderült a tulajdonosa másik államba költözik és nem tudja magával vinni, ezért válik meg tőle ingyen. Most lett egy Honda Accord-om, teljesen ingyen.”

14

 ,,Vettem egy mikrót és megengedték, hogy megpörgessem a szerencsekereket. A 100%-nál állt meg, úgyhogy 1 rubelért lett egy vadonatúj mikróm.”

15

,,Dominos ételfutár vagyok Washingtonban és két hónappal ezelőtt vettem egy új autót. Ma kitakarítottam, és a benne talált számlák alapján felfedeztem, hogy az előző tulaj szintén Dominos futár volt, csak Georgia-ban.”

16

Hirdetes

,,12 évesen véletlenül kifogtam egy rekord méretű laposhalat, miközben a nagyapámmal horgásztam.”

17

via

Tetszett? Szólj hozzá:

Facebook kommentek

Hirdetes
Hirdetés