Hirdetés

Így változtak meg a 2000-es évek lázadói az évek alatt

A legtöbb ’90-es és/vagy ‘2000-es évek alatt felkapott énekesnő és színésznő valamilyen oknál fogva eltűntek a rajongóik szem elől. Azok, akik régen lázadtak, botrányaikról és merészségükről szóltak a hírek, kicsit lepihentek mostanra. Britney-t gondolom senkinek sem kell bemutatni, a Toxic c. száma szinte klasszikus, de az énekesnőt szinte alig látni.. P!nk, Lindsay Lohan vagy akár Christina Aguilera is elbújt a reflektorfények elől; Avril Lavingne-t pedig szinte elnyelte a föld..

 

Amy Lee – az Evanescense együttes énekesnője ma már boldog házasságban él, és született egy fia is.

1

Hirdetes

Britney Spears – a legfiatalabb amerikai énekes, aki hat albumával is bekerült a Billboard 200 listára, ahol aztán az első helyet is megcsípte.. Most, a már 38 éves Britney két gyerek édesanyja.

2

Avril Lavigne – My Happy Ending, Gilfriend.. számok, amelyeket még ma sokan fejből fújnak. Az egykor lázadó énekesnő ’13-ban hozzáment Chad Kroegerhez, de ’15-ben szétmentek. Azóta már kicsit kifinomult az ízlése is.

3

P!nk élete egy igazi hullámvasút.. A már 40. éves pop-énekes iskola után egy Mekiben dolgozott, de kirúgták, mert mindig hambureszt evett.. Az zenészi karriere berobbant, majd ’05-ben feleségül ment Carey Harthoz. Két gyermek büszke édesanyja.

4

Hirdetés

Kelly Osbourne sokat tett azért, hogy ott legyen ahol most van. Függőségeivel és súlyával rengeteg küzdött, zenei pályáját apja nélkül próbálta felépíteni. Bizony, ha eddig nem esett volna le, Ő Ozzy Osbourne leánya.

5

Lindsay Lohan már 10 évesen is sztárnak számított, de 2007-ben elindult a lejtőn.. Autóbalesetek, rehabilitációk sora… Évek óta egy görög klub tulaja, a filmekből teljesen “száműzve”.

6

Rihanna – az Umbrella c. számmal robbant be, azóta is az egyik legnépszerűbb énekesnő.

7

Hirdetes

Christina Aguilera  – az énekesnő nem csak a zenei pályáját egyengeti, de már UNICEF nagykövet is. A Rolling Stones magazin besorolta Őt minden idők 100 legjobb énekese közé. Két gyermek büszke édesanyja.

8

Katy Perry – szülei prédikátorok voltak, Katyvel pedig igencsak szigorúak. 17 évesen mindent maga mögött hagyott, hogy valóra váltsa álmait. 2016 óta Orlando Bloommal alkotnak párt.

9

Hirdetés

Lily Allen – az iskolákból sorra kirúgták, viselkedése kritikán aluli volt… Azóta is zenével foglalkozik, sikeres karrier áll mögötte, két gyermek büszke édesanyja, egy rengeteg jótékony szervezetet támogat.

10

Via

Tetszett? Szólj hozzá:

Facebook kommentek

Hirdetes
Hirdetés