Amilyen az ujjad, olyan vagy!


ujjak1-710x395
Gondoltad volna, hogy a gyűrűs és mutatóujjaink hossza megmutatja a személyiségünket? Pedig így van, megdöbbentő. Ez nem holmi áltudományos maszlag, több szakkönyvben is találkoztunk már ezzel a megfigyeléssel.
A két ujj hossza megmutatja, hogy milyenek a fő jellemvonásaink. Evolúciós alapja van ennek a megfigyelésnek, nem pedig kétes forrásokból vett humbug az egész. Nézzük meg a három esetet, és a hozzájuk tartozó jellemzőket!
A.) A gyűrűsujj hosszabb a mutatóujjnál.
Az ilyen emberek nagyrészt jó megjelenésűek, vonzóak. Emellett agresszívebbek is és gyakrabban vállalnak kockázatokat. Belőlük lesznek a legjobb katonák, mérnökök, spekulátorok és sakkozók, és jobbak a problémamegoldásban, például a keresztrejtvények megfejtésében. Sőt, a kutatások azt is kimutatták, hogy a hosszú gyűrűsujjal rendelkező emberek több pénzt keresnek, mint rövidebb gyűrűsujjú kollégáik
B.) A gyűrűsujj rövidebb a mutatóujjnál.
Az olyan emberek, akiknek rövidebb a gyűrűsujjuk, általában nagy önbizalommal rendelkeznek és eléggé nárcisztikusak. Szeretnek egyedül lenni, és nem igazán kedvelik, ha valaki megzavarja őket a magányosan töltött időkben. A szerelemben nem túl kezdeményezőek, inkább kapni szeretik a jeleket.
C.) A mutatóujj és a gyűrűsujj egyenlő hosszúságú.
Azok az emberek, akiknek a mutató- és gyűrűs ujja egyenlő hosszúságúak, békeszerető emberek, a konfliktusoktól kényelmetlenül érzik magukat. Rendszerető emberek és mindig próbálnak közös nevezőre jutni az emberekkel. Hűségesek a párkapcsolatban, törődnek és gyengédek a párjukkal.
Forrás: noiesmagazin.blogspot.ro
Facebook Comments