“Dagadtnak és undorítónak” nevezték a 13 éves lányt a strandon – ekkor követői mellé álltak


Az idén május 27.-én az Angliában, Kent városában élő Paris Harvey olyan dolgot tett, amiről addig álmodni sem mert. Bikiniben ment végig a strandon.

Ettől mindig is nagyon félt, betegsége és túlsúlya miatt.

Elmondta a Huffington Post -nak hogy csípőbetegsége miatt az egyik lába 1,5 cm-rel rövidebb a másiknál.

Betegsége miatt nagyon gyorsan meghízik. Hiába étkezik normálisan, teste nem képes elégetni a bevitt kalóriákat.

Nagyon sokan undorítónak, vagy dagadtnak hívják őt. Egyszer még pingvinnek is csúfolták, furcsa járása miatt.

-Gyerekként mindig nagyon lemaradtam mindenben, egy idő után már el is hittem amit mondtak rólam. Nagyon szégyelltem a testemet, mondta Paris.
-Nem szoktam otthon ülni egy csipszesz zacskóval a kezemben. De miért kellene megvédenem magam, mert másoknak nem tetszik a külsőm? -folytatta a lány.

Ezért Paris felvett egy biknit és kiment a strandra, majd feltett egy képet magáról a Twitter-re. Sok bántó megjegyzést kapott de követőitől csak kedves bejegyzéseket.

-Nem is tudom, mintha inspirálna engem az a sok bántó megjegyzése. Azok az emberek nem is ismernek engem.

-Fogalmuk sincs arról, hogy én vagyok a világ egyik legpozitívabb embere annak ellenére, hogy 13 évesen már sok mindenen keresztülmentem. Szeretek emberek között lenni, mindig sok energiám van és igyekszem mindenről pozitívan gondolkodni. Úgy nézek ki, ahogy kinézek és ezt nem akarom és nem is fogom más kedvéért megváltoztatni.

337 000 embernek tetszett ez a bejegyzés a Twitter-en. Sokan követik figyelemmel azt, amit ír.

-Annyira gyönyörű vagy. Most azonnal felveszek a sortot és kimegyek az utcára. Már éve óta nem volt rajtam rövidnadrág. -írta egyikük.

-Helló, köszönöm a kedves szavakat, úgy döntöttem veszek egy bikinit a nyárra. – írta egy másik olvasó.

-Nem ismerlek, de annyira igaz, amit írsz! Mindegy, hogy milyen a tested, tudsz szaladni, ugrálni, menni. Lélegzel, ver a szíved, gondolkodsz. Györnyörű! – írta egy harmadik olvasó.

Te is egyetértesz ezzel? Téged is inspirál Paris története? Kérjük oszd meg ezt a cikket a Facebook-on barátaiddal, hogy ők is megismerjék ezt.

Facebook Comments