A 26 éves lány készít egy szelfit bikiniben. Amikor meglátod, hogyan nézett ki két évvel ezelőtt, nem fogsz hinni a szemednek.


Akkor hagyta abba a versenyszerű testépítést, amikor az edzője további 13 kilós fogyást követelt tőle.

Jolene Nicole Jones egész élete a sportról és a mozgásról szólt, ezáltal éveken át fitneszmodellként dolgozott, szigorú diétákat szenvedett végig, hogy versenyformában maradhasson. Azonban két évvel ezelőtt – amikor edzője további 13 kilós fogyást követelt tőle – úgy döntött, hogy kiszáll ebből a világból.

“Egész nap csak csirkét és brokkolit ettem és a végén már csak szinte letuszkoltam a torkomon, annyira undorítónak találtam. És emellett még 2 órát edzettem minden nap” – nyilatkozta a lány az US magazinnak. Hozzátette, hogy az a hat kocka, ami a hasán volt, egyáltalán nem tette őt boldoggá.

Átalakulásáról egy előtte-utána képet posztolt a Facebookra, amelyet azóta több mint 50 ezer ember osztott meg. A fotó alá természetesen rengeteg dicsérő, egyetértő komment is érkezett. A lánynak nemcsak haja változott vissza eredeti színre, hanem a testalkata is módosult, így a korábbi kockahasra és a darázsderékra bizony komoly mennyiségű túlsúly halmozódott fel. Szerintetek melyik képen szexibb?

A teljes kép itt tekinthető meg: link

forrás: harmonikum.co

Facebook Comments