Májusi szerelmi horoszkóp: csodás napokat élhetsz meg


Azt mondják, a május a szerelem hónapja – és a havi szívügyi előrejelzés alapján mi sem állíthatunk mást! Nagyon jó dolgok várnak ránk, szinte csodálatosak: fontos szerepe lesz a réginek, a múltnak, de annak is, hogy mennyire leszünk nyitottak az újra, a változásra. Olvasd el a részleteket havi szerelmi horoszkópot!

Kos:
III.21. – IV. 20.

Nem biztos, hogy magadra ismersz – most olyan más vagy a szerelemben is, mint amit magadtól megszoktál. Higgadtabb, nyugodtabb, meglepően hűségesebb. Ez egyébként egyáltalán nem jellemző a szabadságra vágyó szívedre, mely minden pillanatban képes újra lángolni, újra felfedezni valamit, valakit. Akár hosszú távban is gondolkozhatsz, hisz érzéseidet, véleményedet erősen cenzúrázod. Nem más, te, aki lelkesedését csitítva tisztán lát. Ha valaki átmegy most a szűrőn, az nem csak egy futó kaland.

Bika:
IV.21. – V.20.

Ha egy titkos kapcsolatnak vége, avagy épp vergődik, akadály – akadály hátára érkezik – add meg magad! Ne erőltesd, nem véletlenül jönnek ezek a jelzések, itt van a szerelemben a rendrakás ideje! Higgadt, nyugodt, bölcs hited át tud lendíteni minden problémán. Meglehet, ha megfogalmazod, hogy mit szeretnél, talán még hosszú távban is gondolkozhatsz kiválasztottaddal. Régen együtt élt pároddal az angyali szeretet jellemzi most kapcsolatotokat, értitek egymást, akár újra lángra lobbanhat a régi szerelem.

Ikrek:
V.21. – VI.21.

Szerelemre hívogató vagy kedves mosolyoddal, gondosan kiválasztott, divatos ruháiddal, ékszereiddel. Igen ám, de ha valaki közelíteni mer, meglehet, olyan sánccal véded magad, melyet képtelenség átugrani, senkit nem engedsz magadhoz közel. Talán a félelmek, az önbizalomhiány, avagy előző életből érkező dolgok elszámolásai vannak a háttérben. Ne legyél szigorú se magaddal, se hódolóiddal, hisz az zárja be szívedet – így nem találsz rá a szerelemre! Régen együtt élt pároddal viszont csodás napokat élhettek meg.

Rák:
VI.22. – VII.22.

A szerelem körül forog az életed, melyet még az angyalok is segítenek. Csak ki kell mondanod, hogy mire vágysz, mit szeretnél, s csodák csodájára érkezik, talán még egy lépést sem kell tenned érte. Persze, hogy meghódítod a világot, a másik nemet, hisz te is egy Földre szállt angyal vagy. Olyan, aki együttérez, segít, simítja a konfliktusokat. Mindenki ilyen társra, ilyen partnerre vágyik. Munka vagy sportolás közben van a legnagyobb esélyed az igazi megtalálására, de lehet ez egy utazáson, külföldön is.

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Ne lepődj meg, ha munkád során, avagy egy munkatársaddal esel a szerelem csapdájába, mely oly gyorsan érkezik, s oly nagy mélységgel rendelkezik, hogy szinte kivédhetetlen! Persze, hisz már több életet éltetek le együtt, a két lélek egymásra ismer. Ha otthonodat szeretnéd minél hamarabb megmutatni kiválasztottnak, amitől persze várod, hogy el is ájuljon, hisz oly elegáns, oly királyi – tedd meg! Családod, szüleid is nagy szeretettel fogadják majd, érzik, hogy itt most többről van szó.

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

Könnyen lehet, hogy egy mélyen megérintő, szíved középpontjába hatoló érzés próbál kimozdítani keménységedből, kevélységedből. Nem hagynak hódolóid, pedig mindent megteszel, hogy mindenki messze kerüljön el – mégis! Van a hangodban, a szavaidban valami lágyság, együttérzés, olyan végtelen szeretet, melytől nem lehet szabadulni – úgyhogy csak beszélj, mesélj, mesélj! Régen együtt élt párod csodákat képes kihozni belőled, szinte egy angyal, aki oldani tud benned minden félelmet.

Mérleg:
IX.24. – X.23.

<h2>mérleg:
Nagyon könnyen kapcsolódsz bárkihez, kedves és szép mosolyod most is lenyűgözi környezetét. Mégis, szabadságvágyad nem engedi meg a hosszú távban gondolkozó összetartozást, jobban vonzódik a gyorsan jövő, gyorsan menő kapcsolatokhoz. Épp ezért csak külföldön engeded be a nagy érzéseket, aminek a vége szinte kiszámítható, itthon is csak egy külföldi jöhet számításba, aki átmenetileg van országunkban. Régen együtt élt pároddal ne beszélgess sokat, viták lesznek belőle!

Skorpió:
X.24. – XI.22.

Nem tudsz nem a szerelem csapdájába esni. Erre vágysz, mindent megteszel, hogy ez bekövetkezzen. Angyalaidat is mozgósítod, akik nem lustálkodnak, meg is kapod az álomtársat, az álomkapcsolatot. Ha már tartozol valakihez, itt van a gondolat, hogy hivatalossá tegyétek szerelmeteket – meglehet, épp készülődsz az esküvőtökre, melyet az angyalok serege kíséri. Régen együtt élt pároddal teljes az összhang, ami talán annak köszönhető, hogy te nagyon jól vagy, nagy szeretetben magaddal.

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

Ne gondold, hogy ha sok pénzt fektetsz a szerelembe, akkor az nagyobb lesz! A tiszta érzéseket nem lehet pénzzel megvenni. Nem kell az egész divatgyártó céget megvenned, hisz az inkább gátolja az igazi érkezését! A másik véglet épp oly hibás, ami spórol, olyannyira, hogy hódolóit megijeszti – találd meg a közepet! Titkos szerelem is része lehet életednek, a maga izgalmaival, történéseivel, s nagyon nagy és mély, testi – lelki megéléseivel. Régen együtt élt pároddal nem ilyen egyszerű a helyzet.

Bak:
XII.22. – I.20.

Talán nem tudod, mit tegyél, oly sokan vannak most körülötted. Hódolóid nem hagynak, s azt sem tudod, hogy a sok kedves és szeretettel teli jelentkezők közül kit válassz? Nagy eséllyel munkahelyeden, munkád közben egy munkatársad hívja fel magára a figyelmet, s nem tudsz szabadulni kedvességétől és szépségétől. Könnyen bontakozhat ki egy olyan szerelem, ahol tulajdonképpen a két lélek már ezer éve ismeri egymást. Régen együtt élt párod mostanában oly szerethető, még ő is lehet a nyerő, csak vedd észre!

Vízöntő:
I.21. – II.20.

Ha nagyobb a szabadságvágyad, mint az az igényed, hogy tartozz valakihez, ne erőltesd a szerelmet! Kár utána szigorúságoddal, hideg szavaiddal elüldözni azt, aki hitt benned! Pedig tiszta szívvel érkeznek hódolóid, akik talán még egy pillanatra meg is ingatnak. Még az is lehet, hogy egy régi barátodban felfedezed azt, ami eddig elkerülte a figyelmedet, s eddig csak barátnak nézted. Ha régen együtt élt párod hagyja, hogy megéld önmagad, vele is előfordulhat mindez, szíved mozdul felé, még lángra is lobbanhat.

Halak:
II.21. – III.20.

Könnyen találhatsz szerelemre egy utazás közben, avagy itthon hat rád egy idegen ország fia, megbabonázva különlegességével. Lehet egy csoporttársad, avagy hitbéli társad is az, akivel ilyen szimbiózisban vagy, akivel oly jó lenned, hogy szinte másra sem tudsz figyelni. Ha már van párod, boldogságotok határtalan, az angyalok serege vigyáz kapcsolatotokra – nem is hangzik el egy hangos szó sem! Régen együtt élt pároddal ne akarj mindent megbeszélni, próbáljátok szavak nélkül érteni egymást, könnyebb lesz úgy!

forrás: femcafe.hu

Facebook Comments