9 ok, amiért még az a nő is képes elhagyni téged, aki őrülten szeret


Minden ember legalább egyszer az életben szeretné megtapasztalni, milyen a szerelem érzése. Ám nem szabad mindenáron belemenni egy kapcsolatba. Az illetőt előtte meg kell ismerni és aszerint kell eldönteni, hogy érdemes-e energiát belefektetni a kapcsolatba vagy sem. Előfordulnak olyan dolgok, hogy a nőknek egy bizonyos idő után felnyílik a szemük, ez általában akkor történik, ha a rózsaszín köd felszáll, ilyenkor viszont az adott párral megszüntethetik a kapcsolatot mert rájönnek, hogy az érdekek nem egy irányba tartanak. Mai cikkünkben 9 dolgot gyűjtöttünk össze, amiért egy nő képes szakítani egy férfival.

Nem érzik a támogatást.

Annak ellenére, hogy a nők is szeretik a szabadságot, jó ha van mellettük egy olyan társ, akire mindig minden körülmények között számíthat. Például, terhesség, szülési szabadság vagy betegség alatt örülnek annak, ha párjuk támogatja és segíti őket.

1

Belefáradnak abba, hogy mindig más igényeinek feleljenek meg.

A férfiak gyakran rányomnak egy olyan bélyeget a nőkre, ami arra sarkallja őket, hogy ne saját maguknak, hanem másoknak feleljenek meg. A nők ezt egy idő után megelégelik és később senki mást nem fognak figyelembe venni csak saját magukat.

2

Nem érzik, hogy ő lenne az egyetlen nő a párjuk életében.

Jelenleg nem a megcsalásról van szó, hanem arról, hogy a férfi kedvese jelenlétében más nőket is előszeretettel megbámul. Párját pedig figyelmen kívül hagyja. Ezt a nők nem igazán szeretik, olyan mintha rajta kívül más nő is fontos lenne.

3

Belefáradnak abba, hogy folyton ellenőrzik őket.

Nevetséges, hogy külön engedélyre van szükség ahhoz, hogy a barátaiddal találkozz. Ha a férfi folyamatosan csak ellenőrzi a párját, vagy írogat neki miközben a barátnőivel beszél az nem jó jel, mert azt tükrözi, hogy a férfi nem bízik a nőben. Az ilyen jellegű viselkedés csak tönkreteszi a kapcsolatot.

4

Folyamatosan lebeszélik arról, amit szeretne csinálni.

Abban a kapcsolatban sosem lesz boldog egy nő, amiben a férfi mindentől el akarja tántorítani, amihez kedved lenne, legyen az egy kirándulás vagy csak egy tanfolyam elvégzése. Nem szabad hagyni, hogy ennyire eluralkodjon a férfi akarata, mert akkor sosem tudnak a nők érvényesülni.

5

A rózsaszín köd teljesen elhomályosítja a józan ítélőképességüket.

A kapcsolat elején még minden szép és jó, eluralkodik a nő fölött a rózsaszín köd és ilyenkor a férfi családját valamint barátait is jónak látják. Viszont amikor ez a köd eltűnik, akkor előtérbe kerül a józan ítélőképesség rájönnek, hogy valójában soha nem álltak volna szóba a férfi barátaival. Sőt a férfi családját is elviselhetetlennek fogják látni.

6

Túl gyerekesnek tartják a férfit.

A nők egyáltalán nem állnak készen arra, hogy olyan párjuk legyen, aki gyerekesen viselkedik. Az ilyen emberekkel nem lehet komolyan tervezni, mert csak saját hóbortjaik érdeklik őket.

7

Nem érzik azt, hogy a férfiak tudnák mit is akarnak.

A nők nem tudnak egy olyan emberre számítani, akik nem tudják mit akarnak sőt folyamatosan váltogatják terveiket és gondolataikat. Egy ilyen emberrel nagyon nehéz lépést tartani.

8

A közeljövőre vonatkozó tervek nem egy irányba tartanak.

A nő is és a férfi is tudja mit akar viszont az egyedüli probléma az, hogy a tervek egyáltalán nem találkoznak. Míg a nő vásárolni és várost nézni akar, addig a férfi egy békés helyen pihenni. De ezen kívül számos más példa alátámasztja még az elméletet.

9

Forrás: liked.hu

Facebook Comments