18 fotó, ami bizonyítja, hogy nem kell hegyeket mozgatnunk ahhoz, hogy jobb hellyé tegyük a világot


Ha a világ problémáiról és azok megoldásáról beszélünk, akkor a legtöbben mindig olyan utópisztikus változásokra gondolunk, melyeket csak és kizárólag az emberiség összepontosított erejével lehetne elérni – ez azonban badarság. Mindannyian képesek vagyunk megváltoztatni a világot, és még ha esetleg nekünk apróságnak is tűnik az adott dolog, valaki másnak lehet, hogy nagyon is sokat számít.

,,A postás kutyakekszet hagyott az erkélyajtómnál kolduló kutyámnak.”

1

Arnold Schwarzenegger önkéntesként reggelit készít a kaliforniai erdőtűz oltásában segédkező tűzoltók számára.

2

,,Mindig kirakok egy fűthető elektromos párnát az év leghidegebb éjszakáin – a környék macskái szemlátomást hálásak érte.”

3

 ,,Édesapám megmentette ennek a pókhálóba ragadt kolibrinek az életét.”

4

 ,,A nővéremnek esküvője volt a hétvégén, én pedig készítettem egy kis nasi-bárt a vendégeknek.”

5

Ez a nő ölébe vette és megnyugtatta valaki másnak a gyerekét a repülőgépen.

6

 Meglátta, hogy az anyuka nem boldogul egyedül a babakocsival, így hát a rendőr minden kérés nélkül a segítségére sietett és levitte a babakocsit az aluljáróba.

7

,,Az anyósom kézzel készítette nekem ezt a zoknit. Annyira imádom, hogy muszáj voltam megosztani…”

8

A kávézó alkalmazottai házat építettek a környék kóbor macskáinak, akiket rendszeresen etetnek is.

9

 A JYSK magyarországi üzletei december 24-én zárva lesznek, hogy a dolgozók otthon tölthessék az egész napot a családjukkal. Le a kalappal!

10

Valaki itt hagyta a sapkáját egy légmentesen zárható csomagolásban, hogy ha valakinek fázik a feje és nincs pénze sapkára, akkor elvehesse és használhassa.

11

Ebben az kávézóban a vendégeknek lehetőségük van bizonyos összeget felajánlani az éhezők számára. Ha elég pénz összegyűlik egy adott ételre, kiakasztanak egy cetlit a falra, amit bárki levehet és felhasználhat, ha nincs pénze, de éhes és enni szeretne.

12

,,A macskánk nem éri el a kedvenc játékát (a ventilátor kapcsoló zsinórját) ezért a férjem minden nap egyszer felemeli, hogy megpofozhassa a mancsával.”

13

 ,,Elkezdett esni az eső, amíg a boltban voltam, és valaki egy zacskót tett a biciklim ülésére, hogy ne ázzon el és ne a vízbe kelljen ülnöm.”

14

 ,,A feleségem gyerekkora óta magával hordja a játékmackóját, most mégis elcsomagolta nekem a bőröndömbe, hogy ne érezhessem magam egyedül az üzleti úton.”

15

,,A szombat délelőttünket azzal töltöttük, hogy összeszedjük a kollégiumunk körül az eldobált cigicsikkeket.”

16

Ez a kisfiú a saját esernyőjével próbálja óvni az esőben didergő kóbor macskát.

17

 Néha ennyi is elég, hogy szebbé tegyük valakinek a napját.

18

via

Facebook Comments