Hirdetés

Miért néznek ki fiatalabbnak a mai modern 30 éves nők, mint régebben

Régebben a harminc éves, vagy feletti nők már érett, felnőtt asszonynak számítottak, és ez meg is látszott. Akkoriban könnyű volt megkülönböztetni egy 25 évest egy nála 5 vagy 10 évvel idősebbtől. Mára azonban rengeteg minden megváltozott, a 30/35 évesek is fiatalosabbak. A most következő képeink segítségével mélyebben is utána járunk a dolgoknak, hogy könnyebben megértsd, miért fiatalosabbak a hölgyek, mint egykor.

 

Rengeteg minden megváltozott..

1

Hirdetes

Akkoriban úgy vélték, hogy a harminc betöltése a szépség végét jelenti, mondhatni, hogy véget ért a szórakozás és a boldogság. Napjainkban már nem aggódnak a számok miatt, fiatalosabbak és ez hatással van a külsőre is.

A választás szabadsága

2

Akkoriban sokkal kisebb volt a ruhaválaszték, jóformán 25 évesen már nem lehetett színesebb és rövidebb szoknyákat viselni.

Kozmetikumok

3

Hirdetés

Még nem volt internet, így egyáltalán nem is lehetett rákeresni a szépség blogokra meg hasonlókra. A termékekből is sokkal vékonyabb volt a választék, de persze mára ez már megváltozott.

Az anyagi helyzet megváltozása

4

Napjainkban minden adott, hogy utána nézzünk a kozmetikumoknak, a bőrápolóknak meg miegymás. Harminc év körül már adott a stabil bevétel, így a különböző bérletek és ruhák is megengedhetőek.

Minden fejlődött, még a kozmetika is

5

Hirdetes

Napjainkban már szinte minden utcában találni valamilyen szépségszalont.. A különböző pakolásokról, masszőrökről nem is beszélve. Könnyebben jó formában maradni.

Nagyobb a választék, könnyebb kifejezni a stílust

6

Szinte mindegy, hogy milyen kategóriára gondolunk, a boltok polcain sokkal bővebb a választék, mint egykor; és ugye ott vannak még a web-áruházak is. Sokkal egyszerűbb a dolgunk, ha szeretnénk találni valami magunkra valót.

Hirdetés

Belső harmónia és a magabiztosság

7

Régebben a család alapítása volt az egyetlen “cél” a hölgyek életében, kevesen álmodoztak/tervezgettek valamilyen komoly karriert. Napjainkra azonban ez megváltozott, mondhatni, hogy a feje tetejére állt.

Orvosok és az egészségügyi ellátás

8

Ma már bármikor megállhatunk egy gyógyszertárnál, időpontot kérni pedig pofonegyszerű.

Hirdetes

Önbecsülés

9

Régebben mások véleményét, főleg az idősebbét tiszteletben tartották, még ha nem is volt helyes. A modern társadalomra azonban ez megváltozott, tudjuk, hogy nem feltétlenül okosabb az aki idősebb..

A megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása

10

Régebben még nem tudtuk, hogy mennyire fontos a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztás. Akkoriban a tea rendkívül népszerű volt, a sima víz kevésbé. Mára azonban már szinte mindenki képben van.

 

Irina Muravyvova és Emma Stone, mindketten 30 évesen.

Hirdetes

11

Via

Tetszett? Szólj hozzá:

Facebook kommentek

Hirdetes
Hirdetés